avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate GabrielaStefan89

Activitate GabrielaStefan89

Răspuns la discuția Partaj in timpul casatoriei
Multumesc!
Buna ziua! Cam care ar fi costurile notariale in cazul in care sotul vrea sa facem partaj partial in timpul casniciei pe casa construita de noi, sa mi-o cedeze in totalitate? Costurile notariale sunt raportate la valoarea bunului sau sunt costuri standard ? Si lucrul asta este posibil daca casa este construita pe teren cumparat cota parte 50/50 inaintea casatoriei? Multumesc anticipat!
Buna ziua! Cam care ar fi costurile notariale in cazul in care sotul vrea sa facem partaj partial in timpul casniciei pe casa construita de noi, sa mi-o cedeze in totalitate? Costurile notariale sunt raportate la valoarea bunului sau sunt costuri standard ? Multumesc anticipat!
L-a dobândit prin întreținerea bunicilor. Aceștia au decedat, el intrând în toate drepturile asupra apartamentului cu ceva timp în urma, iar săptămâna trecută a făcut contract de vânzare cumpărare obținând la schimb o suma de bani.

raluk0207 a scris:

Pai ori a vândut (caz în care a încasat un preț) ori a transmis imobilul în schimbul întreţinerii pana la deces?

Nu exista vânzare prin întreţinere

Eu și soțul intenționăm sa divorțam săptămâna viitoare la notar. Avem și doi copii minori, un școlar și un preșcolar. Saptamana trecuta soțul a vândut un apartament bun propriu dobândit înaintea căsătoriei prin contract de întreținere. Au copiii vreau drept din aceasta vânzare? Mulțumesc anticipat!