avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate Adip2022

Activitate Adip2022

Am fost informat și am inițiat , dar durează aproximativ 2 săptămâni iar aici este o preoblema care trebuie soluționată rapid . Am sa sun la protecția copilului sa vad ce rezolv cu ei
Nu pentru divorț îmi fac griji, ci pentru faptul cum procedează cu copilul acum. Azi noapte am fost la un pas sa ajung cu el la urgență, este foarte răcit și ea continuă nebunia ei, când se trezește pleacă cu el cu tramvaiul sau pe jos unde sa mutat. Vreau sa opresc nebunia asta care face rău copilului și nu știu unde să mă adresez

Am contactat avocat , tocmai de aici am aflat de ce a luat decizia sa se mute. A trecut în întâmpinare faptul că nu mai poate locui cu mine, deoarece nu reprezintă un mediu prielnic pentru minor , și că a luat decizia de a se muta și conform art. 400 cod civil instanța să stabilească domiciliul minorului la părintele cu care locuiește în mod statornic. In săptămâna în care ea lucrează are program de la 17:00 la 5:00 iar eu plec la lucru la ora 6:20. Ea vine cam pe la 5:20 și sta cu copilul până se trezește apoi pleacă unde a luat chirie , fapt care mă deranjează pentru ca pleacă cu copilul indiferent de vreme, in prezent copilul este răcit . Motivează în divorț faptul că îi este frică de mine dar când merg sa iau copilul merge și ea cu noi și o las la lucru. Și a mai specificat în divorț că ea singură are grija de copil de când a părăsit domiciliul comun.

Avocat Neagu Elena a scris:

Trebuie sa formulați urgent intampinare și cerere revonventionala în dosar ca sa va apărați și sa aveți solicitări proprii fata de cele ale sotiei.
Contactați un avocat care sa va explice în detaliu toate aspectele, făcând apărarea punctual după ce analizeaza cererea sotiei dvs.

Buna ziua. Soția mea a început să meargă la psiholog pentru că a constatat că are anumite probleme, iar după un timp a plecat cu minorul din casa ( 1 an și 8 luni) și a inițiat un divorț bazat pe minciuni, motivând faptul că îi este frică de mine , deși eu nu ii fac absolut nimic. În inițierea de divorț a spus că doar ea are grija de copil, deși ea are un program de lucru de 1 săptămână continuu la 12 ore pe noapte și în această perioadă copilul stă cu mine, iar în următoarea săptămână când este liberă mi îmi dă voie sa vad copilul . Ce pot face? Care sunt pașii? Am martori pentru toate cele spuse de ea în inițierea divorțului că nu sunt adevărate. Mulțumesc pentru răspunsuri