avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate kato22

Activitate kato22

Mi s-a acceptat dosarul, dar RUNOS-ul nu vrea să-mi comunice data examenului, deși mai sunt doar 5 săptămâni până la expirarea termenului (și din câte știu durează vreo 3 săptămâni până MS aproba cererea lor). Ar fi important să știu din timp, să nu mă trezesc că se suprapun 2 examene.
Ce consecințe pot fi dacă din motive obiective nu pot să particip la examen, fiind singurul candidat? Am dreptul să fac contestație sau pur și simplu voi fi considerat respins și postul rămâne neocupat?
Mai aștept, încerc să iau legătura cu conducerea, dar înainte de asta am vrut să știu ce drepturi am eu.
Mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua!

Sunt medic. M-am înscris la un concurs pentru ocuparea unui post vacant publicat într-un spital de stat, fiind singurul candidat la acel post. Suntem în perioada 31-90 zile în care se poate organiza concursul, dar instituția nu a făcut încă niciun demers pentru organizarea concursului. Am impresia că trag de timp. Așa știu că ei sunt obligați să organizeze concursul dacă nu au anulat anunțul în prealabil, e adevărat?
În cazul în care nu se va organiza sau vor alege o zi în care eu nu pot să particip (am și alt examen important în această perioadă), ce pot să fac eu?
Mulțumesc pentru răspuns!