Omul a oferit 100 de lei pentru tot - in anunt este enumerata o lista de componente pret fiecare in parte , sau cat costa pentru tot sistemul .
A zis scurt ofer suma atat . L-am instiintat in scris inainte de plasare ca am modificat anuntul conform pretului oferit si voi trimite de cat ofera la care a raspuns , da accept .
Nu sunt de rea vointa e doar o neintelegere , dupa cum am zis ce a primit este din anunt functionabil , fara niciun defect , ce valoreaza mai mult decat a oferit primind cadou din partea inca o componenta din sistem.
Va mentineti parerea?
Am un anunt in care vand un sistem vechi/vintage direct sau pe piese diferite pachete in functie de pret ( el costa minim 200 lei cu totul in el) . Cumparatorul a zis ca imi ofera 100 lei in mesaj ( doar a zis ca imi ofera banii atat nu si pe ce ) si ce componente are calculatoru m-a intrebat ca eu sa le insir! Eu nu i-am zis ca il vand pe tot pentru 100 lei , si i-am trimis carcasa , sursa de alimentare , procesor si placa de baza - toate functionale impecabile si care sunt in anunt . Nu i-am dat placa video . Ce i-am trimis valoreaza minim 160 lei pe piata second-hand si am filmat ce i-am trimis. Este inselaciune ? Ma poate da in judecata? Nu am antecedente penale.
El a platit 100 lei pentru lucruri de minm 150 , adica nu e niciun prejudiciu... Ce spuneti? am filmat ambalarea .
Eu sunt student si aia erau banii de la parintii mei care mii baga pe card si practic m-a lasat fara banii 4-5 zile pana imi trimit bani pe curier , eu fiind singur in oras si neavand cunostiinte nu am cum sa fac rost de bani cash . Am ramas cu 20 lei bani cash sa mananc orez fiert pana imi elibereaza banca alt card prin curierat.
Si pe card se vedea ca este de STUDENT sau ceva de genu e un program la banca "Raifaizan"
Efectiv a fost rau voit maxim . Am vazut ca si-a cumparat si shaorma dubla cu pui la ceva fast-food periferic al orasului ( asta am dedus eu din desfasuratorul bancar - din suma la acel comerciant ) , foarte misogin din partea lui
Cineva mi-a gasit cardul pe jos si fix in aceiasi zi a facut 8-9 tranzanctii in total de 600 prejudiciu , stia prea bine ce face , nu s-a oprit pana nu a blocat el cardul efectiv. I-am facut plangere la politie si rezumat la banca cu tranzanctiile.
Ce risca ? Insusire de bun sau furt ? A dat cu el pana l-a blocat nu a iertat nimic , pare calificat . A ramas la politie ca o sa ma sune ei... Banii mai am sanse la ei ? A platit doar fizic intr-un fel de mall cred , Auchan si ce mai era pe acolo in jur. O sa dea de el ?