Buna dimineata,
Rog persoanele din domeniul juridic, in mod special domnii si doamnele care au meseria de avocat sa ofere atentie cazului meu.
Sunt din judetul si orasul Arad. In urma cu, cateva luni de zile , intr-o seara, duceam gunoiul cand au aparut 3 persoane de etnie rroma ( o femeie mai invarsta , o tanara probabil fiica ei , si un barbat) spre tomberoane ca sa caute mancare si diverse prin pubele. Pe cand acestia se indreptau spre pubele , radeau, jigneau, faceau mistocarii in gura mare de diverse lucruri. Am trecut pe langa ei pentru a merge spre locuinta mea cand m-am trezit cu femeia mai invarsta ca da cu piciorul spre mine si striga un "hatz" ca si cum ar da o persoana necivilizata dupa un catel sau o pisica.
In acel moment am spus civilizat sa-si vada de grija si drum sau chem politia...Au inceput jigniri si urlete din partea lor de amenintari...Mi-am vazut de drum dupa care insistent zilnic veneau la tomberoane de cate 3-4 ori pe zi doar cele 2 femei , varstnica si cea tanara. De cateva ori s-a intamplat sa le intalnesc pe strada si acestea cu fiecare ocazie (doar daca erau impreuna) se luau de mine si ma agresau verbal , insa de cateva ori au aruncat si cu picioarele dupa mine fara sa ma atinga.
In luna iulie , plimbandu-ma intr-o seara, am dat intamplator peste fata cea tanara care era cu 2 baieti pe o strada... Acestia m-au urmarit pana am ajuns la coltul unei strazi intunecate, fata s-a luat de mine, am incercat verbal sa o calmez insa cand am intors spatele m-a luat de par si a inceput sa ma paruiasca si loveasca apoi pierzandu-mi respiratia si dezechilibrandu-ma, m-a aruncat pe jos .
Au plecat si am fugit in sosea unde am dat de un taximetrist care m-a dus la sectia de politie , politistii au fost dezamagitori , nedorind sa se deranjeze . Am ramas cu aceasta mustrare si as dori un avocat care sa imi spuna daca s-ar merita sa redactam o plangere penala si sa o depunem la parchet, si care ar fi consecintele pentru agresoare , varstnica dar si cei 2 baieti complici. ? Sunt sanse de despagubiri financiare sau arest pentru ei ? Detin certificat medico legal efectuat dupa intamplare, am avut rani vizibile de la agresiune. Nu au existat martori. Nu vreau sa cheltui o suma de bani doar pentru a primii niste persoane ale strazii niste banale amenzi. Va multumesc. Daca sunteti avocat/a , scrieti-mi aici sau in privat cu nr dvs de contact.