Locuiesc de curand intr-un apartament la casa, condominiu de 4 apartamente unul langa altul cu curte comuna destul de ingusta. Vecina de langa mine detine in aceasta curte o copertina veche, in paragina, amplasat vizavi de apartamentul dansei atat cat sa ofere loc de trecere la celelalte apartamente. Nu are autorizatie (nu exista in CF). Noi, ceilalti colocatari am aranjat curtea si am infrumusetat-o, insa aceasta doamna refuza cu desavarsire orice actiune de imbunatatire a spatiului. Pe langa asta, foloseste un aragaz pe butelie sub acessta copertina gatind zilnic. Este deranjant atat vizual, cat si olfactiv. Oarecum ne este rusine de ce vad musafirii. Ca la balamuc. Am amenintat-o ca fac sesizare la primarie, dar nu crede si nu cedeaza, argumentand ca e spatiul ei exclusiv si face ce pofteste. Se rezolva cu sesizare? Daca da, dar isi mentine aragazul si obiceiurile sub o umbrela? I se poate interzice in vre-un fel sau macar impiedica bucataria improvizata din mijlocul curtii? Nu doresc sa-i fac rau, dar nu vad alte solutii. Aceasta bucata de necivilizatie se afla la o distanta de la 4 pana la 10 metri fata de ferestrele apartamentelor.