avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate mevyo10

Activitate mevyo10

Am doar factura de plata ,nu am făcut contract
Cei de la ANPC mi-au comunicat doar verbal ca urmeaza sa fie amendat si sa repare bunul(dar ei nu au nici o dovada ca bunul mai exista).Au trecut aproape 90 zile de la cererea ANPC si ma amana ca Comisara sefa care se ocupa de caz este in concediu medical.
As dori sa stiu procesul trebuie deschis la Suceava (localitatea unde are sediul sociail firma) sau la Bucuresti unde a fost "livrat daca se poate numi asa " produsul.
Am achiziționat din Anglia un Jacuzzi prin o firma de curierat din Suceava .Am plătit factura pentru acesta și transport. Am fost păcălit ca acest jacuzzi va ajunge întreg la destinație (cum a fost ridicat exista probe video la ridacare și la sosire).Am refuzat jacuzziul deoarece era facut praf(structura masca tot).Am încercat medierea cu firma (și administratorul ei cel cu care am comunicat pentru aducerea lui).Acest domn mai răspunde la telefon dar nu îmi spune unde se afla produsul și ce dorește sa facă cu el .După aceasta am făcut plângere la ANPC ( unde mi s a comunicat ca a fost amendat) și i s a deschis dosar penal pentru înșelăciune (dar doresc sa se transforme și în furt deoarece acest domn a mințit către poliție ca el are jacuzziul și ca îl repara dar acesta probabil nu îl mai are , proababil acesta la vândut ) .Se pare ca trebuie sa deschid un proces pentru recuperarea banilor și daunelor de rigoare(produsul valorând mult peste valoarea de achiziție ) .As dori sa știu cum pot proceda și dacă mă puteți ajuta
Mama are uzufruct pe 70% din apartament.Deci sa inteleg ca poate inchiria si incasa chiria .Chiria va fi incasata pe 70% si restu de 30% la celalt coproprietar presupun?
Pe apartament mai are si mama mea uzufruct pe cota majoritara,Nu se poate 'inchiria cumva uzufructul' este absurd ca proprietar majoritar sa nu pot exploata bunul?
Referitor Inchiriere cota parte majoritara din apartament.
Buna ziua pot inchiria apartamentul cu cota parte majoritara din apartament fara acordul celuilalt proprietar(care nu il intereseaza apartament ,Nu locuieste in Romania si nu plateste cheltuielile acestuia) .Daca da cum se procedeaza inchiriez 100% din el si ii platesc intr un cont la trezorarie cota lui parte din chirie sau pot inchiria doar 70% din apartament?
Răspuns la discuția Proces de partaj judiciar respins
Cum pot face rost de dosar copie?Motivarea am inteles ca ajunge în 1 luna -3 luni?Sau exista și acum. o justificare a deciziei pana la motivare?
Răspuns la discuția Proces de partaj judiciar respins
Da actul de vanzare a fost facut cu tatal meu .A cerut nulitatea actului pe motiv ca nu ar fi fost facut partajul de la fosta sotie a tatalui meu .Eu depunand la dosar act care arata ca partajul a fost facut si ca nu mai are nici o pretentie.Eu ce nu inteleg este partea cu intervenientul ce scop are in proces fapt fiind ca cererea a fost respinsa si nu a fost facuta plata.Judecatoarea a spus clar in proces ca daca nu plateste este pasibila de amenda penala pe motiv de
tergiversare a procesului
Răspuns la discuția Proces de partaj judiciar respins
Cei 70% sunt obtinuti din vanzare cumparare cu 8 ani in urma si unchiul este parat in acest proces nu intervenientul