avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate Izmailciucclaudiu

Activitate Izmailciucclaudiu

Păi da , dar spune sa aibă nu să fi avut , aceleași condiții au fost si când am fost admis la scoală , adică atunci s a putut si acum nu ? Si de ce m au anunțat tocmai acum ? Eu am specificat de problema mea in autobiografie la depunerea dosarului . Dacă am fost elev intr o scoala militară timp de 1 an de zile credeți ca nu am un comportament corespunzător ? Adică totuși nu vin de pe câmp să ma fac polițist …
Ba da ,imi este clar ce imi spuneți , dar de ce in anunțul de concurs specifica “sa nu fi avut antecedente penale , cu excepția situației când a intervenit reabilitarea” . Și inca ceva eu timp de 1 an de zile am fost elev la o scoala de maistri militari pe locurile MAI , mi am dat demisia de acolo ca am fost admis aici , si acum am ramas si fara scoala si fara locul asta .
Eu le am explicat si celor de la resurse umane dar mi au spus ca asa a decis comisia , astept sa vad refuzul de incadrare dupa care sa merg mai departe catre instanta .. vă mulțumesc pentru raspunsuri
Vin si eu cu următoarea problema . In anul 2017 am condus sub influența băuturilor alcoolice , cu alcoolemie de peste 0,8 , in anul 2018 judecatoria mi a aplicat sanctiunea Amanarea Aplicarii Pedepsei , in anul 2020 s au terminat cei 2 ani de supraveghere , cazierul meu fii d curat , am fost admis de curând pe un post de politie , dupa toate examenele luate , am primit un telefon de la resurse umane si mi s a spus ca nu pot fi incadrat din cauza problemei pe care am avut o in 2018 , ca le apare lor in sistem . Orice informație si o orice indrumare e binevenită . Vă mulțumesc !