avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate radu_tudor

Activitate radu_tudor

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
maria-monica a scris:

deci!
vreti sa dam cartile pe fata???

Daca ai vreun as in maneca arata-l te rog !!! :)
Shadow2cernobyl a scris:

Cum Dumnezeu ?????? In urma contestatiei, rezultatele mele sunt aceleasi, identice. NU POT SA CRED!!!
Ce ma fac ? Nu-i corect!
Stiu sigur ce am scris acolo....

:sorry: join the club...

Eu am trimis u mail in care i-am intrebat care este procedura de urmat pentru a-mi vedea lucrarile.

Felicitari tuturor celor care au intrat !!
lylo a scris:

La barou se afiseaza rezultatele contestatiilor chiar in clipa asta.

Ai idee cand apar pe site???:-/
damora_hermosa a scris:

Astept cu nerabdare sa va exprimati opinia in legatura cu o petitie colectiva, in urma solutionarii contestatiilor. Eu vreau dreptate, voi nu? Am fost "lucrati" la barem! De aceea cu totii vedem ca desi am invatat si am scris, nu am fost punctati !!! Si eu, ca si voi toti, am crezut ca se vrea a se releva adevaratele cunostinte, nicidecum daca stim sa ghicim cam ce ar vrea dumnealor sa scriem! De aceea nu s-a afisat baremul pe site! Cine l-a contestat? Stiti pe cineva? Eu nu! Au incalcat regulamentul ! Ba mai mult, in amfiteatrul 5, comisia de elaborare a subiectelor s-a incurcat in propriile-i subiecte, informand ca la subiectul "rezolvarea procesului penal" avem ce scrieeeee despre rolul procesului penal, despre parti...etc, inducand in eroare pe majoritatea celor care au avut urechi de auzit.... Indubitabil, a fost un examen nelegal si care nu releva adevaratele cunostinte!

Foarte tare ! Aceeasi comisie la mine in sala a spus ca la subiectul rezolvarea procesului penal sa scriem doar solutiile ce se pot da in prima instanta in ceea ce priveste actiunea penala si actiunea civila. Iar la nulitati ne-au spus sa nu batem campii sa facem comparatii cu alte institutii ci doar sa vorbim despre nuliitate (ma gandesc ca se refereau la notiune, clasificare, efecte.. asta am scris eu..)#-o
Salutari tuturor celor care au ghinionul sa poarte nume cu S, T, U, V,etc...

Sincer am paralizat cand mi-am vazut notele..

Nu stiu ce sanse avem cu contestatiile, dar speram.

Cu sau fara acest examen luat stiu ce am scris pe foile alea, am verificat si rasverificat. Dar cineva probabil a fost mult prea plictisit ca sa mai citeasca...

Cele bune !
Mai bine vb maine dupa ce se termina.. Sincer sunt epuizat si nu vad decat un pat in care abia astept sa ma pun...

Asadar dezvoltari, maine...:)
Parol :)

Am gasit sursa de inspiratie pentru Prescriptia Exctinctiva in materie succesorala - Cursul de Drept Civil Partea Generala si Persoanele, autor G. Boroi. Il gasiti acolo (poate si pe altundeva exact asa formulat), si din cate am vazut acopera exact cerintele baremului.

Spor
Tasha a scris:

Eu nu am vazut niciun barem.. Cine le-a vazut le poate reda putin ? Sa ne facem si noi o idee...

La civil fiecare subiect 3 puncte - 1 din oficiu
La procedura Cheltuielile 3p
Lamurirea 2p
Indreptarea 2p
Completarea 2p
Mda.. se pare ca cineva.. undeva.. chiar a vrut sa isi tina promisiunea legata de acest examen. Cel putin la Civil a fost crunt, in speta "Prescriptia exctinctiva in materie succesorala", la subiectul asta ai de parcurs si de stiut un intreg tratat din care trebuie sa extragi strict ce intereseaza in materie de prescriptie.

:( sper totusi ca baremul e mai mult orientativ..

Procedura Civila destul de ok, dar... subiecte destul de neasteptate totusi..

Peste 10 ore ne asteapta partea a doua.. :hammer:

Multa bafta !!!
Da da da .... tare asta cu tigara ... La urma urmei, ce va fi va fi si o sa mergem cu totii inainte. Eu va doresc de pe-acum multa bafta !!!! :luck: