Bună,vin și eu cu o mica întrebare reiesita dintr-o mare problemă.
Tatăl meu are probleme cu alcoolul și este agresiv și o îndeamnă și pe mama sa bea cu el. Asta se întâmplă de când eram mică, am plecat de foarte multe ori cu mama de acasă dar de fiecare data s-a întors la el. Acum am 22 de ani și acum câteva luni mama a ajuns la spital din cauza lui. Asta a determinat-o sa se mute la mine și să rupă orice legătură cu el. S-a angajat și părea că totul e bine doar că de luna trecută a reînceput să vorbească și să se vadă cu el scuza fiind că are nevoie de hainele de acasă. S-au dus la o înmormântare împreună iar de atunci nu mai are nici loc de muncă și sunt amândoi băuți mereu iar cu mine nu mai vrea sa stea. Tatăl meu ii baga tot felul de lucruri în cap precum că i-am spus lui că mama mi-a furat din casă deși nu am spus niciodată așa ceva, plus multe altele. Eu nu știu ce să fac. Îmi e că dacă o las acolo cu el data viitoare sa fie mai rău, pentru că de-a lungul timpului mamei i s-au întâmplat tot felul de lucruri precum o tentativa de viol asupra mamei din cauza unui prieten de pahar de-al tatălui meu dar bineînțeles tata a convins-o pe mama sa nu meargă la poliție. Îmi e frica sa o las sa stea acolo și nu știu ce să mai fac. Vreau că mama sa fie fericita iar tatăl meu sa nu mai fie în peisaj. Mereu face scandal și bea iar asta e prea mult.As vrea tare mult sa știu ce as putea face în legătură cu tatăl meu.