avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Activitate alexandruebe

Activitate alexandruebe

Buna seara!
Aveți idee dacă pot sa mi retrag taxa din primul an de studiu? Țin sa precizez ca n primul an m am înscris pe ultima suta de metri, și am intrat la taxa. In următorul an am trecut la buget. Cum pot face sa mi recuperez acea suma? Acum sunt la sfârșitul anilor de studenție, și as vrea sa mi recuperez acei bănuți.
Mulțumesc!!
Buna seara!
Prima data când postez pe acest site, și nu știu cum se folosește, și nici unde trebuie sa postez mai exact, așa ca, îmi cer iertare adminilor care se ocupa de organizarea forumului.
As vrea sa știu dacă pot achiziționa o locuința de la “direcția de patrimoniu”? O locuința primită cu 35-40 de ani in urma pt a sta in chirie și a plăti lunar o suma modica. (Așa erau vremurile) Acel proprietar, îmi este unchi. Acum câteva zile s a stins din viața, noi nu ne gândisem s o cumpărăm, fiind cu gândul in alte părți, el fiind in putere, și nici bătrân ca sa ne gândim la un deces.
In momentul de fata, neprimând inca certificatul de deces, pot sa mai cumpăr locuința acea??
Ps: nu pot dovedi prin chitanțe ca am locuit acolo, totul fiind la zi cu plătițile (regie, chirie). Plățile fiind făcute pe numele unchiului. Țin sa precizez ca toate chitanțele le am in ORIGINAL.
Ce m ați sfătuit sa fac?
Mulțumesc!