avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Activitate tudy1704

Activitate tudy1704



CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu pățește nimic la facultate în mod normal,probleme pot sa apară doar dacă ar fi la Academia de Miliție sau instituții similare..Blocați persoana respectiva i,renunțați câteva luni la conturile de pe fb sau eventual va faceți alte conturi sub alt.profil și gata.
Și dacă e la facultatea de Drept?
Buna ziua! De curând eu cu prietena mea am plănuit sa fac un cont fals si sa vorbesc cu alti tipi ca sa ii intreb dacă vor sa facem schimb de poze sexy, nu nud. La un moment dat, nu stiu cine a reusit sa faca screenshot la poza care o am de la prietena mea. Repet, e poza sexy, in care ii se vede fața (in tanga). Acum, acel individ i a gasit un cont de pe o retea de socializare si o ameninta ca va posta poza ei. Ce sa fac? A fost vina mea ca i am propus sa facem asta si nu m am gandit la consecinte. Tin la ea mult si regret ca am facut asta. Ei ii este frica ca o vor da afara de la facultate daca conducerea de acolo află de poza ei. Soluții?
Si mai adaug că eu nu am facut asta cu intentii rele asupra prietenei mele. Ea stia de ce fac eu… doar ca… s a intamplat. Imi este frica pentru viitorul nostru.. in special de al ei :(