avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Activitate Ioanpaulpetrusan

Activitate Ioanpaulpetrusan

sunt luat la misto , injurat nu raspund
am sansa sa imi recuper bani in instanta martori cunosc situaia unul din preteni ma rugar sa le eau si celeor 3 prieteni bile sa mearga cu acelasi avion , unul care a platit biletele si este jandarm , el tot zice ca pt 550 de euro sa nu le fac rau apoi la mine cine se gandeste eu muncesc
Buna asi dori sa știu ce pot face în situația urmatoare : un grup de 6 prieteni mau rugat sa le cumpăr bilete de avion , 3 dintre acestea au plătit biletele , alti 3 nu au plătit biletele mau rugat sa ii mai aștept, asi dori sa știu dacă pot sa îmi recuperez bani în civil si pe parte penala ii vb de 550 euro plătiți din banca mea 3 bilete de avion am biletele de avion și operațiunea efectuata dovada si martori care știu situația. Asi dori sa știu dacă pentru aceasta suma se poate ajunge în instanta , abuz de incredere . Doresc sa menționez ca martori cunosc situația c. Cat ar costa onorariul avocatului . Stiu ca nu ii o suma mare dar ei au profitat de bunătate mea nu ii vb de banii ii vb de omenie, îmi pare rău dar și eu am muncit pt banii , și dacă ajuți aștepți respect , ce șanse am de reusita