avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate Adicer

Activitate Adicer

Va multumesc f.mult pt. atentia si ajutorul d-vs. Intre timp,fiind un tip insistent, reusisem sa gasesc acel link, dar oricum apreciez disponibilitatea d-vs. Eu nu inteleg motivul acestei secretomanii fata de acest ordin sau inteleg dar nu mi se pare deloc normal. Nu stiu de ce un act al Statului roman nu este publicat integral in Monitorul Oficial si este dedicat decat C.N.P.P., justitie si alte institutii publice. Eu am o speta in justitie si am observat in juriprudenta ca apar puncte din Anexa II a O.50/1990 indicate conform Ordinului initial, altele conform Ordinului consolidat in 1994, ceea ce creaza confuzie. Uneori poti pierde un proces prin referire la un act "semioficial".Oricum, aveti toata stima mea!
Buna ziua tuturor,
Dupa multe cercetari am descoperit ca exista o forma finala consolidata a ordinului 50/1990 care stabileste categoriile incadrate la munca in grupa I si II. Se pare ca s-au facut niste adaugiri la anexa II , care aici ar avea 213 puncte in loc de 138 (in forma cunoscuta) si in aceasta forma nu ar mai fi fost publicat.V-as ruga frumos daca cineva are aceasta forma sa mi-o trimita si mie. Cu multumiri! Se pare ca la 31.08.1994 s-ar fi introdus acele puncte (avize). suplimentare.