avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1222 soluții astăzi
Forum Activitate chinezoaica21

Activitate chinezoaica21

Buna ziua,am nevoie de cateva informatii,sper sa ma poata ajuta cineva!Suntem o asociatie de locatari care am apelat la o firma locala sa facem separatie de gaze.Toti locatari au contribuit la coloana,insa dor 9 dintre noi am facut in interiorul apartamentelor.Problema este firma care a inceput lucrarile in urma cu 4 luni si le-a finalizat in urma cu 2 saptamani,nu cunoastem directorul firmei,cunoastem decat muncitorii,ni s-au prezentat niste devize de lucru in care erau incluse C.A.S,C.A.S.S,fondul de risc si boli profesionale,si multe altele,oare este corect sa platim noi toate acestea?Avand in vedere ca noua nu ni s-au prezentat aceste aspecte decat dupa finalizarea lucrarilor?Pretul pe care noi l-am discutat cu administratorul,pt k dansul s-a ocupat de tot,s-a marit cu 3 milioane de apartament,ce putem face?contractele nu au fost semnate.Care ar fi garantia unei lucrari de separatie de gaze,pt k dansul ofera decat un an de garantie,si vorbim de zeci de milioane?Toate aceste aspecte ne-au fost spuse dupa incheierea lucrarilor,cand deja avem teava in casa.Dansul nu vrea sa ajungem la nici-un acord,ar fi protectia cosumatorului o solutie?Va multumesc.