avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Activitate CatalinMuscan

Activitate CatalinMuscan

Va mulțumesc din suflet pentru răspuns...Acțiunea se poate face la judecătorie presupun asta însemnând ca nu este nevoie de a face un nou dosar,acte etc...eu în 3 zile fiind nevoit sa ma întorc înapoi în Cehia pentru ca acolo am domiciliul

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Soluția de respingere ca nesusținută se pronunță atunci când reclamantul/reclamanta nu se prezintă la instanță, pentru a susține cererea.
Dacă scopul dvs. este cel de a divorța, desigur că puteți depune dvs. acțiune.
Aveți posibilitatea depunerii unei acțiuni și vivazi de copilul soției, pe care l-a făcut cu acel bărbat, astfel încât să fiți înlăturat din certificatul său de naștere.
Ar fi bine să consultați un avocat și să faceți aceste demersuri printr-un avocat, că nu e tocmai "o plimbare prin parc".

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Bună ziua...,,soția a băgat dosarul de divorț dar eu numai locuiesc în țară fiind plecat de aproape 5 ani si fiind deja stabilit acolo...Ea are un copil cu un alt bărbat dar acesta nu si-a recunoscut pruncul fiind trecut pe numele meu...Acum în prezent am fost la judecătorie sa aflu anumite informații în legătură cu divorțul si ma-m trezit ca în dosar apare solutia pe scurt-respinge cererea ca nesustinută...As vrea sa știu ce anume înseamnă...Trebuie sa înaintez eu acum dosarul de divorț sau trebuie sa aștept o hotărâre judecătorească?
Bună.. Am primit pe data de 4 noiembrie acasă la părinții mei o foaie (comunicare adresa/obiectul dosarului :divorț) dacă nu ma prezint în 25 de zile, ținând cont ca lucrez în străinătate și nu am posibilitatea de a pleca.. Ce se poate întâmpla mai departe?