avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Viorin

Activitate Viorin

Buna ziua,

Am achizitionat acum o luna un autoturism rulat de la persoana fizica.Dupa ce i-am facut inspectia vizuala si am mers cu masina care parea totul in regula.Inainte sa achizitionez masina am descarcat raportul de la RAR dupa codul VIN pentru a ma asigura in ceea ce priveste kilometrajul si situatia daunelor, masina fiind an de fabricatie 2019 deci relativ noua.Ulterior am inceput sa descopar urme de sudura pe caroserie la portbagaj si elemente care par revopsite.La a doua spalare sub presiune cam la 3 saptamani dupa ce am intrat in posesia masinii a sarit o bucata de vopsea de pe bara din spate.Fostul prorpietar m-a asigurat ca nu a avut incidente cu masina, dupa ce i-am trimis poza cu vopseaua sarita.Bineinteles ca si inainte sa o cumpar parea de buna credinta si ma tot asigura ca nu a avut incident.Am programat peste o saptamana o inspectie serioasa la reprezentanta pentru a afla mai multe detalii.In situatia in care aceasta a avut daune serioase sunt interesat sa actionez in instanta.Ce sanse am avand in vedere ca personal consider ca am fost inselat.Intentia mea este sa mi se returneze o parte din suma platita ca mai apoi sa imi retrag plangerea.Sperante sa imi primesc banii inapoi cred ca sunt aproape zero avand in vedere ca au trecut mai mult de 30 de zile si am parcurs kilometri.Mi se pare corect si normal ca traind intr-o tara din UE aceste nereguli sa fie pedepsite.Mai vreau sa adaug faptul ca masina nu a mai avut decat un singur proprietar inainte de mine.