avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate Simonavasile2016

Activitate Simonavasile2016

Nu mai au alte bunuri decât acest apartament. Mulțumesc pentru răspuns

gi-jane2 a scris:

Mama si sora sa dea declaratie ca renunta la mostenirea tatalui, daca nu mai avea mare lucru pe langa apartament, apoi cu mama semnati un contract de intretinere, nu de donatie.
Sota nu are de semnat nimic ca nu va trebuie acordul ei.
Dupa decesul mamei, sora nu va avea de mosteni ca mama nu va mai avea parte din casa dupa ce v-o da dvs.

(Eu sunt plecată din țara, revin intr-o luna) Mama a spus ca a depus actele pentru succesiunea tatălui decedat. Dupa ce se finalizează aceasta procedura a spus ca îmi face donație cu întreținere… Sau cum trebuie procedat după succesiunea tatălui ?
Buna ziua. Ma numesc Simona, sunt căsătorită. Părinții mei au un apartament cu 3 camere. Tatăl meu a decedat in Februarie anul acesta. Eu am o sora căsătorită. Mama vrea sa îmi dea mie acest apartament prin donație dar sa o întrețin pana la sfârșitul vieții. Sora mea a spus ca va merge cu noi la notar pentru a semna ca este de acord. Acum întrebarea mea este: după ce mama decedează , sora mai are vreun drept acolo in apartament ? Se poate strica acest act făcut de noi la început? Care este procedura cea mai buna neatacabila sa spun așa..?