avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate vlaicurazvan

Activitate vlaicurazvan

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
No name a scris:

......... ªI FIŢI OPTIMIªTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:luck::yeah:

felicitari no name.
optimisti pe naiba. azi am facut contestatie, mai imi trebuiau cateva sutimi X-(
eu am terminat ... acu astept rezultatul .. :worthy: Mos Nicolae, daca existi...sti ce-mi doresc :D
tombarbar a scris:

La Craiova, penal :
1. Circumstantele atenuante si
2 (cea mai "faina" infractiune de tratat X-( ) VATAMAREA CORPORALA GRAVA

hai mai, ce era asa greu ? vatamarea corporala grava mi-a picat mie la oral :P

sunt din ploiesti :D
alinadin a scris:

andreeasimona a scris:

am o intrebare a picat cuiva atributiile? eu nu reusesc sa retin atributiile nici ale organelor de conducere ale baroului nici unbr. daca nimeresc 2 e mare minune.

da mie mi-au picat:((...ambele subiecte:((...ca sa fie treaba treabaX-(

ufff, sper ca ai trecut de oral :hm:
cred ca nimeni nu le-a putut invata, eu cand am tras biletul imi era frica sa-l citesc sa nu cumva sa-mi pice vreo comisie sau consiliu :D
alinadin a scris:

parearea mea e ca mai mult va zapaciti cu sintezele astea...tot cartile sunt de baza:)...si in atentia celor care invata de pe carti am si eu cateva intrebari pe care le-am postat si mai devreme pe site dar nu mi-a raspuns nimeni....a invatat cineva procedura penala a lui neagu?!?!? cum vi se pare??? voi din ce invatati la dpp? (sau nu are cine sa-mi raspunda pt ca toata lumea invata de pe sinteze?!?:hm: )

eu am invatat dupa Neagu la proc pen. ce sa-ti zic...mi se pare greoi. am invatat si parca tot nu stiu nimic
m-am inscris pt examen.
pe langa acte mi s-a mai cerut 2 cv-uri, spunandu-mi ca saptamana viitoare urmeaza sa ma cheme la interviu :O
a mai intalnit cineva asa ceva pe la alte barouri ? :duh:
sunt din prahova.
auziti ? cabinetele psihologice or elibera certificate psihiatrice ? unde tb sa merg, la vreun spital ?
Pica Adrian-Ion
La barou vad ca stii situatia. Inscrieri 7.10-7.11 nu cred ca info este gresita dar intra pe site-ul Uniunii

am postat amandoi odata.
multumesc :D
care este ultima zi pentru inscrierea la examen ? trebuie sa fac rost de bani :slap:
azi dimineata la ora 10 am fost la Baroul Bucuresti. Am intrebat de examen. S-a dat din umeri. Nimeni nu stia nimic. Ajung la birou 3 ore mai tarziu (in Ploiesti), intru pe uar si ce-mi vad ochii: data examenului :tooth: afisata.
mi-au spus totusi ca dosarul il depui la Baroul la care vrei sa-ti exerciti profesia..fara vize de flotant, sau domiciliul neaparat in Bucuresti.
spor la invatat la toata lumea ! :coffee: