avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate i.stefan35

Activitate i.stefan35

Buna ziua si va multumesc pentru raspuns...nu stiu daca detalile despre bani la dobandirea Ap.am scris ca provin dintr-o mostenire dar cred ca pot dovedii cu extras bancar cum sau virat de catre cumparatorul mosteniri in contul meu iar dupa din contul meu in contul vanzatorului de unde am cumparat Ap.
Zi faina !!!
Buna ziua,vreau sa ma lamuresc si eu cu o dilema si am si o mica povestioara ,sunt casatorit de 5 ani am si o fetita de 4 ani si de un an de zile nu ma mai inteleg deloc cu sotia imi doresc sa divortez dar imi iubesc enorm fata si este foarte atasata de mine ,apartamentul in care locuim este cumparat atsfel.
am vandut o propietate mostenita de mine si am cumparat apartamentul eu am mai ramas cu o propietate tot mostenire(casa la tara) sotia mea ma ameninta ca o sa ia fetita si nu o sa o mai vad dupa divort dar nu are nici o propietate in care sa locuiasca dupa divort vreau sa tiu ce se intampla cu fetita mea si cu apartamentul care l am cumparat cu bani mei din mostenire ,precizez ca Ap a fost cumparat dupa cununia la starea civila
va multumesc!