avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina_dia

Activitate Cristina_dia

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Buna. Ma poate ajuta cineva cu subiectul: Efectele împărţelii moştenirii. Obligaţia de garanţie între copărtaşi. Adresa mea este: cristina_dia_19@yahoo.com. Merci mult!
Multumesc frumos Alex!
Imi trimite si mie cineva sintezele pentru INM? cristina_dia_19@yahoo.com Merci.
Buna. Va rog sa-mi trimiteti si mie sintezele INM cristina_dia_19@yahoo.com! Merci mult!
Merci mult. M-ai scapat de un stres si de alta pierdere de timp =D> .
Buna. am si eu o intrebare pt. cei care s-au inscris la Baroul Bucuresti. Este buna adeverita aceea simpla eliberata de medicul de familie fara timbru sau alte formulari? Iar in legatura cu certificatul de la psihiatru, acesta trebuie insotit de timbru? Am auzit ca secretarele primesc dosarul in functie de....Dumnezeu stie pe ce criterii se bazeaza.....insa au fost cazuri ca 2 persoane diferite care sa aiba aceleasi tipuri de adeverinte sa primesca 2 raspunsuri diferite si anume unueia sa-i fie primit dosarul iar alteia sa i se spuna ca nu este buna adeverinta(ma refer aici la certificatele acelea de la medicul de familie si psihiatru). Mentionez ca am fost la medicul de familie sa cer un certificat si m-a intrebat ce-i ala....si mi-a dat o adeverinta.
Buna. Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie sintezele. M-ar ajuta enorm. Va multumesc. Adresa de mail: cristina_dia_19@yahoo.com