avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Activitate MihaelaUu

Activitate MihaelaUu

Buna ziua!
Locuiesc la casa. Drumul de acces este unul public, unde casele sunt situate una in fata celelalte. Strada nu este cu sens unic și încap doar 2 masini(Una pe fiecare sens). Dar mereu se parchează pe unul din sensuri. Se parchează pe sensul opus casei mele. Vecinul din fata mea are 3 masini. Una o tine in curte și 2 in strada. Una din aceste 2 masini este parcata in dreptul Porții mele dar pe sensul opus. Mie imi este foarte greu sa ies cu mașina din curte. Trec masini, iar mașina lui îmi îngreunează foarte mult ieșirea din curte. Este un drum neasfaltat. Vecinii de pe partea cealaltă acum câțiva ani au dat, majoritatea, gardul înapoi deoarece s-a constatat ca luau din drum.
Am încercat sa vorbesc cu respectivul dar este un om recalcitrant și tot ce am obținut au fost înjurături și amenințări.
Îmi puteți oferi un sfat, din punct de vedere legal, ce opțiuni am?
In acest moment am un golf, și tot greu reușesc sa ies din curte. Dar in curând dorim sa cumpărăm o mașina mai mare (așteptăm un copil) și îmi e groaza cu aceasta situație.
Mulțumesc mult!
Va mulțumesc frumos pentru toate informațiile! Multa sănătate!
Va mulțumesc frumos! Știți cumva și dacă va trebui sa plătesc amenda?
Așa este. Este menționat in decizia de clasare art. 16 alin. 1 lit. e.
Mai am o întrebare, dacă promovez testul in primele 20 de zile de la suspendare se reduce o treime din cele 180 de zile de suspendare? Sau doar nu se mai Adaugă încă 30? Mulțumesc frumos pentru toate răspunsurile.
Mulțumesc frumos! Știți cumva dacă pot da testul pentru redobândire, dacă acesta este obligatoriu (citisem ca se mai mărește suspendarea dacă nu-l susțin /promovez) și in ce perioada pot sa-l susțin? Mulțumesc!
Buna ziua! In iulie anul acesta am lovit un pieton pe trecerea de pietoni. Acesta nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu a depus plângere. Am primit decizia acasă de clasare. Întrebarea mea este pe ce perioada va fi suspendat permisul? Și dacă îmi puteți spune și unde as putea găsi cadrul legal. Va mulțumesc frumos!