avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1603 soluții astăzi
Forum Activitate ssm su

Activitate ssm su

Răspuns la discuția Ședință CSSM online
Da, asa m-am gandit cu semnături electronice, problema este ca nu toti membrii au semnături electronice.., în e-mail pe langă comunicare ITM, se adaugă id și link ședință?
Bună dimineața,
Dacă ședinta CSSM se ține online, se anunță în Comunicarea spre ITM?
Și cum se face cu Pr vb cu semnăturile membrilor? Este de ajuns o confirmare prin e mail sau trebuie semnatura fizică? Este prima oara cand ședința este online..Vă mulțumesc!
Bună ziua,
Avem o angajată care își desfășoară activitatea la domiciliu, din motive medicale, d na respectivă este angajată pe perioadă determinată, până vine angajata titulară pe post din creștere copil. Este singura angajată cu munca la domiciliu, restul la birou. Problema este că doamna nu primește sporul pt condițiile de muncă, Motivul fiind ca expertizarea locurilor de muncă de către DSP a fost făcută la locul de muncă respectiv birou, D na a venit o perioada la birou după angajare și a primit sporul, doar de când își desfășoara activitatea la domiciliu nu primește acest spor. Angajata spune ca a facut sesizare ITM pt neacordarea sporului. Vă rog să imi răspundeți dacă angajatorul greșește. Vă multumesc anticipat!
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns!
Bună ziua,
Întrebarea mea este ...cum poți instrui ssm/su angajatii care fac activități de voluntariat, respectiv arheologi, prin fișă colectivă pentru voluntariat cf. legii voluntariatului 78/2014 sau prin fișă cf. normelor metodologice anexa 12legea 319/2006?
Bună ziua, aș dori un răspuns pentru următoarea situație...asigurarea energetica necesara pentru salariatii care lucreaza in laboratoare , respectiv cercetători, avem o angajată care va pleca într o delegație în strainătate, și își va desfășura activitatea într un laborator, iar cei din stăinătate ne cer această asigurare energetică în caz de accident...Vă mulțumesc