avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate Popa Ciprian7

Activitate Popa Ciprian7

Probabil de aia mi-a zis ca să mai astept "că cine știe" Mulțumesc mult!

Manuela Rășină a scris:

Mergeți din nou la primărie anul viitor. Programul a fost amânat pentru 2023, se va modifica și poate se îndură și primăria dvs. să participe.
Aveți detalii aici:
În plus, AFM anunță că se lucrează la modificarea ghidului de finanțare aferent acestui program, cel mai probabil, pentru a micșora finanțarea pe care trebuie s-o asigure primăriile, astfel încât programul să se poată desfășura în cât mai multe localități.

www.avocatnet.ro/articol_613...
Urmăriți articolul, va avea update când apar noutăți.

Am înțeles, e clară treaba... Ar fi culmea să participe la acest program, vă mulțumesc pentru răspuns!

CHKa a scris:

Problema este ca , atata timp cat primariile au de pus o parte din bani ( cealalta parte o pune Ministerul Mediului ) , participarea la acest program nu este obligatorie . Unitatile administrativ-teritoriale pot participa , sau sa refuze sa participe . De pilda , municipiul meu refuza , si va asigur ca nu e deloc sarac , e unul dintre cele mai bogate din tara .

Bună ziua! Am o masină mai veche, mașina este din anul 11.10.2000 si aș vrea să o dau la programul "local rabla" la mine în comună, dar problema este că mi-a zis un angajat al primăriei că incă nu este aprobată legea si ca sunt doar minciuni, eu am intrat pe internet si m-am uitat dacă este aprobată legea si zice că da, îmi puteți spune ce am de făcut ca să beneficiez si eu de programul ăsta? Cum să abordez situația si să-i conving pe cei de la primărie? Nu înțeleg de ce în alte zone din țară se poate, si un unele zone nu se poate...