avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate paul89

Activitate paul89

Răspuns la discuția corupere de minori
Nu e vorba ca n`am auzit de metode contraceptive .A fost o greseala .. s`a intamplat odata pe nepregatite si asta e .. nu pot face nimic acum .. faptul e consumat . Oricum si tonul tau tau e putin cam dur .. sa imi arati si mie barbatul care a facut sex numai cu contraceptie in afara de cazul in care vroia sa perpetueze specia :) . Nici mie nu imi pica bine ca intrerupe sarcina .. ar fi fost chiar frumos sa fiu tata .. dar din mai multe motive acest lucru nu se poate momentan .. Am intrat aici sa aflu o parere legala in legatura cu situatia mea, (multumesc domnului avocat Lascoschi pentru raspunsuri) nu sa dau explicatii despre preferintele mele in legatura cu femeile.
multumesc pentru raspuns .. chiar daca am ramas totusi cu cateva chestii nelamurite .. :) deci .. de prin ce am auzit eu de prin unele parti .. e ilegal ca doctorii sa faca avort la minore fara sa anunte politie , protectia copilului sau cam asa ceva .. si am fost sfatuit sa ma duc la clinici particulare unde in cazul unei spagi se poate rezolva chestia asta :|

pe de alta parte .. nu pot fi acuzat de nimic daca ea si`a dat consimtamantul sa intretinem relatii sexuale si daca nu depune ea personal o plangere (nu prin parinti) ?

Multumesc anticipat
va rog .. ma poate ajuta cineva .. ? nu gasesc nicaieri un raspuns :(
urgent daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva ... am 19 ani .. si prietena mea in varsta de 16 ani jumate a ramas insarcinata :( relatia sexuala s`a intamplat cu acordul ei .. totusi .. ai ei ma pot actiona in instanta chiar daca fata spune ca a fost de acord sa aiba relatii sexuale cu mine ?

p.s: se poate face avort sub 18 ani legal ?