avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi.1970

Activitate Cristi.1970

Unul este tratamentul pentru diabet și altul este cel pe care-l urmez eu.Fac perfuzii din doua în două zile,regim alimentar mai strict că în diabet plus medicația pentru celelalte afecțiuni.Sunteti cumva medic?

popdan a scris:

Si diabetul este boală autoimuna care, pe rand, afecteaza toate organele. Tratamentul si dieta pot fi luate oriunde. Oricum, deplasarea este mai blândă decât lucrul în acele condiții.

Nu este diabet,ci o boala autoimuna care mi-a afectat pe rand ficatul(unica rezolvare transplantul hepatic),inima si coloana.,datorita acestor suferinte am capatat si o anxietate generalizata.Mentionez ca lucrez intr-un depozit Profi de fresh si congelate unde temperatura este cuprinsa inte -25 si 1,5 grade.Media de viata cu acesta boala este de maxim 15 ani si eu o am de vreo 11 deci nu este moft.Asa ca nu mai aruncati cu vorbe.
Ms.
Am sa apelez la un cabinet de medicina muncii.

Nu este vorba de ce pot munci, practic fac aceiași munca și în deplasare, problema este ca eu țin un regim alimentar fff strict și fac și tratament.

Dapix a scris:

Doar doctorul de la medicina muncii are competența de a decide ce puteți munci, sau ce nu.

Bună ziua,
Dacă sufăr de o boala incurabila(dețin scrisori medicale), sunt sub tratament și regim alimentar strict, pot fi obligat sa plec în delegație?
Angajatorul îmi cere act de la medicul specialist precum ca nu pot pleca în delegație, acesta din urma neputând să-mi ofere acest tip de act. În schimb medicul de familie care știe tot istoricul meu medical mi-a emis o astfel de adeverință, dar angajatorul a spus ca nu este valabila.
Va rog un răspuns.
Mulțumesc.