marian.isvoranu a scris:
depinde cine v-a propus schimbul, furnizorul sau service-ul.
Art. 15. - (1) Restituirea contravalorii sau înlocuirea produsului achizitionat ori a serviciului prestat se face imediat dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia, daca aceasta situatie nu este imputabila consumatorului.
(2) Restituirea contravalorii produsului sau serviciului se face la valoarea actualizata a acestuia, calculata în functie de indicele de inflatie comunicat de Institutul National de Statistica. Valoarea actualizata astfel calculata nu va putea fi mai mica decât contravaloarea produsului sau serviciului pe care operatorul economic obligat la restituire o percepe pentru produse sau servicii de acelasi fel, în momentul restituirii.
.
se aplica fata de furnizori
de la furnizor trebuie sa primiti pretul , asa cum este stipulat in lege.
asa ca mie mi se pare corecta primul raspuns, in interesul legii.
insistati cu plangerea.
pai furnizorul a propus suma de 350 ron magazinului on-line care mi-a vandut mie placa video .
ei spun ca este corect ca are uzura morala ...
deci sa inteleg ca nu este corecta oferta lor ? cei de la opc au zis prima data cand ma interesam ca pot cere 913 ron ....si cand am vrut sa fac plangerea la ei peste 2-3 zile au zis ca nu am dreptate si ca , colegii lor erau prost informati .
nici nu stiu ce sa mai cred si ce sa fac !