avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate ionutp0303

Activitate ionutp0303

In jurul blocului este spartiu privat sa zic, face parte din dependintele comune.
Nu este "oficial" parcare, au fost numerotate si sectionate de catre dezvoltator la momentu acela. (pe jos sunt numerele locurilor de parcare si vopsita incadrarea acestora)
Buna ziua,

Am achizitionat de ceva timp un apartament nou in spatele Grand Arena (Sectorul 4 ). Am o probema cu locul de parcare, aceste locuri de parcare nu sunt trecute in acte sau parcelate, sunt locuri de parcare pur si simplu in jurul blocului. (regula fiind ca fiecare apartament sa aiba cate un loc de parcare). Cand am achizitionat apartamentul nu mi s-a dat un loc de parcare stabilit, dar acesta ar fi trebuit sa exite, problema este ca am vecini care au cate 2 masini, iar acestia si-au insusit din propria initiativa 2 locuri de parcare. Problema este acum ca eu am ramas fara loc de parcare, iar cand parchez ma suna si imi spun ca am parcat pe locul lor de parcare, desi nu este.
Eu nu am un loc atribuit si nici ei nu au, doar si le-au insusit.
Ce pot face in aceasta situatie, cum pot avea si eu un loc de parcare ca toti ceilalti, le-am eplicat ca eu am o singura masina, nu 2?
Ei de ce au acest drept si eu de ce nu il am?

Multumesc din suflet!