avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Activitate GEOMIDIS

Activitate GEOMIDIS

faptul ca am platit taxele si impozitele de mai bine de 10 ani ma poate ajuta la ceva?se poate solicita ceva la primarie in legatura cu asta?ce document trebuie sa solicit?mutand contuarul pe exterior am solicitat reinoirea contractului cu electrica inca figureaza pe numele bunicului ,,,,mi s a solicitat act de proorietate aici nu existata asa ceva deci continui sa platesc acest lucru in instanta nu poate demonstra nimic?sunt constient ca trebuie sa fac apel la un avocat chiar va rog sa mi dati niste varuante numere de contact eu sunt din ramnicu sarat buzau proprietatea imobilul se afla in obrejita la 13 15 km de ramnic
va multuesc
soacra in viata poate anula testamentul tatalui ei decedat?
Buna seara tuturor numele meu e horia din mai anul trecut m am intors cu viitoarea mea sotie din strainate pentru a ne stabili definitiv in romania fara casa fara masa la alor mei nu a vrut sa ne stabilim a dorit sa facem asta la mama ei singura ....am inceput sa facem ceva inestiti la casa fara a sti cine e de drept proprietar .Pe scurt voi face o mica schema a celor din partea sotiei BUNICA DECEDATA/BUNICUL /O SINGURA FATA MARIA/DOUA FETE SOTIA SI O ALTA MAI MARE ,inainte de moarte fara a stii absolut nimic bunicul inainte de deces a lasat testament nepoatei mai mari a lasat scris un testament incheiat prin notar de cedare a tuturor bunurilor sale (cred ca 50 la suta)testament pe care l am primit foarte cinic exact in seara de craciun ,dar dupa ce tot ne a spus stati linistiti ca nu va da nimeni afara din casa ,dupa ce am investit renovat casa in jur de 30 40 de mii de euro
Actual nu am acte actul in original de vanzare cumparare al proprietatii se afla la cumnata la primarie prprietar figureaza tot bunicul din partea sotiei si nu rrea stiu ce se poate face se poate ataca acest testament tinand cont ca mama soacra locuieste cu noi dorinta ei este ca noi sa ramanem in curtea asta regreta faptul ca nu a divulgat acest testament ....din 1984 sufera de schizofrenie si plus de asta a fost folosita si ca martor in acel testament taxele la primarie mereu au fost platite de noi....nu stiu nici nu prea am cuvinte provabil datorita scarbei.....mai dest pe mama soacra o vizitam eu cu sotia din italia decat celalta fica ce sta la 14 km ...nu au facut nimic casa asta daca se poate numi casa in conceptia mea era un grajd pe unde misuneau sobollanii ....sunt mai multe intrebari e firesc si normal sora sotiei sa ia actele casei ?la primarie nu au platit nici un leut de foarte mult timp as putea solicita ceva la primarie pe tema asta?chitantele au vre o valoare?am investit de mantuiala?coi fi dat afara in strada ?.....e norma in romania sa se elivereze un testament cu testatar 87 de ani si martora soacramea cu acest diagnostic?
va multumesc
stima si respespect
catrina geomidis horia