a primit careva mail de confirmare privind admiterea la camin?
iimi raspunde si mie cineva?
Cred c-o sa iasa niste dezbateri pe cinste la INM :fight:=D>
[
Ai frigider in camera, ai un dulap mare impartit in 3, e loc destul pentru depozitat haine si carti.
sim_m a scris:
Pai nu vezi ca am propus sondaj, sa stim ce sa facem. Mai propune si tu cateva, sunt multe intrebari aici. De exemplu ce mobilier au camerele de la camin. Crezi ca au cuier? A pentru Da; B pentru Nu.
De fiecare data cand am avut vreo nelamurire am sunat la CSM si au fost foarte amabili. Da, cred ca or sa dea toate informatiile la momentul oportun, incat sa nu fie nevoie sa sunam la ei.
si eu sunt curios ce mobilier mai e in camera. na :-P de exemplu, eu as vrea sa stiu daca exista frigidere :) pt ca eu mananc mult :D te rog sa faci tu un sondaj draga viitoare colega amabila ;;)
[
Adica? Ce vrei sa spui?
La fel si eu, job in tara nu am avut, la facultate nu prea ma duceam, sigur nu ma stie nici un profesor, la note eram sub medie.
Asta nu a inseamna ca nu am intrat la INM.
Decat niste magistrati care nu habar de ceea ce se intampla in jurul lor, cu perspective limitate, ajunsi la INM doar pentru ca au invatat pe dinafara niste carti pe care luna viitoare le uita si care vor judeca oameni mai bine din acestia care nu au mancat carte pe paine si nu recita codurile, dar sunt ancorati in realitate.
Daca in facultate am fost un student sub medie, iar job nu am avut niciodata, ce sa scriu in CV-ul ala?
Nu pricep ce relevanta are ce ai facut inainte. Poate m-a durut in poola de viata si mi s-a facut pofta de INM.
Chiar cantareste CV-ul asta ceva pt admitere? Daca il las gol se supara aia?
Multumesc :)
P.S. Am cautat anuntul din August 2010 privitor la buna reputatie
[ link extern ]
Mda... Evident ca acum urmeaza intrebari si referitoare la "buna reputatie"
a. Imi explica si mie cineva in ce a constat, practic, acea caracterizare de la facultatea absolvita? Trebuie sa fie un act oficial emis de institutie sau de un profesor ?...
b. "datele rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare".... ?!?!!?