avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate Magda M

Activitate Magda M

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
sairi a scris:
Da. Intre ce ore se fac cazarile?:)

Este un numar de telefon...la care am putea afla orarul de cazare, dar cred ca e tarziu acum..Daca suna cineva maine si afla, ar fi bine sa posteze si aici , ca sa nu o deranjam prea multi pe dna respectiva.

Mc!
simeria a scris:

a primit careva mail de confirmare privind admiterea la camin?

Da.
Andra Maria a scris:

iimi raspunde si mie cineva?

In mod sigur, adeverinta va fi eliberata de administratia financiara locala. Trebuie doar sa insisti un pic...Te verifica dupa CNP...apoi trebuie sa ti-o elibereze. Formuleaza cererea de eliberare a adeverintei exact cum scrie in Hot. CSM, du-te cu Hot. la ei, arata-le textul, etc...Vezi ca s-ar putea sa dureze ceva timp, in functie de cat de incurcat este sistemul de corespondenta al Administratiei.

Executron a scris:

Cred c-o sa iasa niste dezbateri pe cinste la INM :fight:=D>

Poti fi sigur de asta. Numai ca..daca dezbaterile vor fi pe teme de drept...nu o sa ma vezi renuntand la pozitia mea :D.

P.S.Eu pot trece peste muuulte...dar sa vad ca un "coleg" foloseste "aia" atunci cand se refera la evaluatorii din INM..si isi exprima durerile in anumite protuberante pe forum...asta nu-mi place...Chiar daca sub anonimat se poate posta orice, zic ca putin autocontrol nu strica.
Plus...faza cu habarnistii care au tocit niste coduri, etc, etc,,,
Zic si eu...

Multumesc!
blue ray a scris:

[
Ai frigider in camera, ai un dulap mare impartit in 3, e loc destul pentru depozitat haine si carti.

Multumesc mult!
counter a scris:

sim_m a scris:

Pai nu vezi ca am propus sondaj, sa stim ce sa facem. Mai propune si tu cateva, sunt multe intrebari aici. De exemplu ce mobilier au camerele de la camin. Crezi ca au cuier? A pentru Da; B pentru Nu.

De fiecare data cand am avut vreo nelamurire am sunat la CSM si au fost foarte amabili. Da, cred ca or sa dea toate informatiile la momentul oportun, incat sa nu fie nevoie sa sunam la ei.

si eu sunt curios ce mobilier mai e in camera. na :-P de exemplu, eu as vrea sa stiu daca exista frigidere :) pt ca eu mananc mult :D te rog sa faci tu un sondaj draga viitoare colega amabila ;;)

Eu sunt curioasa si de ce s-a renuntat la testarea psihologica. Poate ca unii au obtinut mult prea usor avizul psihologic. :)

Daca afli de frigider, imi spui si mie:))
sim_m a scris:

[
Adica? Ce vrei sa spui?
La fel si eu, job in tara nu am avut, la facultate nu prea ma duceam, sigur nu ma stie nici un profesor, la note eram sub medie.
Asta nu a inseamna ca nu am intrat la INM.

Decat niste magistrati care nu habar de ceea ce se intampla in jurul lor, cu perspective limitate, ajunsi la INM doar pentru ca au invatat pe dinafara niste carti pe care luna viitoare le uita si care vor judeca oameni mai bine din acestia care nu au mancat carte pe paine si nu recita codurile, dar sunt ancorati in realitate.

Hm...as vrea sa stiu daca esti de sex feminin...nu cred ca as vrea sa impartim aceeasi camera... Si eu ziceam despre mine ca sunt agresiva:)
Poate cineva sa-mi dea niste detalii despre camin?

3 locuri, baie, pat, birou propriu, asta stiu..da' alt mobilier? sa stim si noi cate haine ne luam..cati pantofi,etc:)
Multumesc!
andrei007 a scris:

Daca in facultate am fost un student sub medie, iar job nu am avut niciodata, ce sa scriu in CV-ul ala?

Nu pricep ce relevanta are ce ai facut inainte. Poate m-a durut in poola de viata si mi s-a facut pofta de INM.

Chiar cantareste CV-ul asta ceva pt admitere? Daca il las gol se supara aia?

Tu..sigur....esti admis?:hm:
Executron a scris:

Multumesc :)

P.S. Am cautat anuntul din August 2010 privitor la buna reputatie

[ link extern ]

Mda... Evident ca acum urmeaza intrebari si referitoare la "buna reputatie"

a. Imi explica si mie cineva in ce a constat, practic, acea caracterizare de la facultatea absolvita? Trebuie sa fie un act oficial emis de institutie sau de un profesor ?...
b. "datele rezultate din evidenta operativa a organelor judiciare".... ?!?!!?

In hotararea CSM din 2011, eu nu mai gasesc "datele rezultate din evidenta operativa..."

[ link extern ]