Va multumesc! O ultima intrebare si am toate informatiile până în acest moment. Cum poate invoca lipsa de folosință a imobilului ?cat timp are cheie de la usa si cartela interfon si el nu vrea sa vina .... Ca mai nou asta e motivul pt care cere chirie ca el nu se foloseste . Dar eu nu ii interzic accesul el are cheie si nu este vina mea ca nu dorește să intre în proprietatea sa. Am inteles ca trebuie sa dovedească in instanta faptul că nu a avut acces si aici este situația penibila . Ce face? Arunca cheile si spune ca nu i-am oferit? Cand dorește să intre în casa , daca va avea vreodata această intenție, trebuie sa ma anunte? Eu avand 80% cota
gi-jane2 a scris:
Da, e de mers la un avocat ca nu e cazul sa plecati urechea la ce zice fratele. Daca instanta va atribuie casa, dvs ii dati banii prin executor, se consemneaza la cec suma.
Petrecere poate da si 10 zile, dar nu in casa aia daca nu il lasati sa intre .
Daca cereti partajul, fratele o sa aiba surpriza vietii lui cand o sa constate ca ce crede el ( ce credeti si dvs , de altfel, respectiv ca " nu poate fi obligat sa vanda") , nu are legatura cu realitatea .
El nu va fi obligat sa vanda, nu va vinde, impartiti un bun cf cotelor si pt ca nu se poate taia in feliute, nu se imparte comod in natura, raman 3 variante de imparțeala, fie vi se atribuie dvs si ii dati sulta, fie i se atribuie lui si va da sulta, fie daca nimeni nu vrea casa sau nu poate plati sulta celuilalt, se vinde si se impart banii cf cotelor...