avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate Lauracolea

Activitate Lauracolea

Buna seara,
socrri mei au inchiriat garsoniera unui 'individ'( imi pare rau dar nu am cum sa-l definesc altfel, incercand s mentin decenta limbajului)/ care nu a mai platit nimic de peste jumatate de an si bineinteles refuza sa paraseaca locuinta. Socrii au fost la Enel si au facut cerere de sistare curent, care a fost efectutata in noiembrie. dar curentul merge in continuare. Astazi au fost iar cu o echipa de interbventie, Enel, care a constatat ca sigiliul a fost distrus (bineinteles de catre individ) si l-au sigilat din nou. Ne asteptam ca sigiliul sa fie din nou distrus iar facturile sa curga in continuare. Mentionez ca socrii au incput procedura legala de evacuare, care dureaza enorm....numai ca ce facem cu cheltuielie care curg si cu penalitati si consum ilegal care se intampla....
ce temei legal putem folosi pt a opri acest individ care am aflat de la politie ca are dosar penal de traficant de droguri (am aflat mult prea tarziu) si de recuperat pagube nici nu visam...dar macar sa oprim pierderile....
multumesc mult