avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate pallacra

Activitate pallacra

Răspuns la discuția dreptul de mostenire
multumesc ,doamna IOANA, incepand de maine voi incepe toate demersurile.
multumesc frumos ,domnule Zaharia.
da ,stiu sigur ca a facut acte pe 4 spatii comerciale fratelui sau ,insa de restul nu stiu nimic.ar mai fi 3 autoturisme, o casa ,un apartament si un teren a carui suprafata nu o cunosc ,dar e destul de mare.asa cum am mai spus, ceva nu este in regula deoarece ma suna din cand in cand si face diferite afirmatii. intr-o zi a spus sa ma pregatesc sa merg la notariat sa faca acte pe un spatiu ,apoi a sunat si a spus ca vrea sa-l dezgroape pe fratele sau pentru a face un test ADN desi acest test a fost facut tot la presiunea fratelui sau. situatia ma depaseste ,chiar nu stiu ce sa fac .am fost la notariat fiindca tatal copilului asa ma sfatuia sa merg la dumnealui ,acolo nu am fost deloc lamurita.eu ma gandeam sa-l dau in judecata ,dar nu stiu exact ce sanse am .
Buna ziua,as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva daca se poate vizavi de urmatoarea situatie:am un copil din afara casatoriei ,iar tatal sau a decedat acum 3luni.Tatal copilului stiind ca va deceda a mers la notariat si a facut acte de vanzare fratelui sau (unchiul copiluli meu)pe toate bunurile pe care le detitinea.Nu stiu exact care a fost motivul acestei hotarari ,insa pe mine ma pune tare mult pe ganduri.Fratele ,a spus ca copilul meu va primi ceea ce tatal sau a spus ,dar sa am rabdare . Ce pot eu sa fac intr-o astfel de situatie?