Acum pot soune ca am inteles cu adevarat chestia cu "postarile succesive" nu se va mai intampla am crezut ca este vorba de un singur mesaj ,apoi sa revii cu un p.s. nu am stiut ca este vorba de indiferent ce postare succesiva,scuze!
Multam pt. intelegere si incurajari, m-a amuzat teribil comparatia cu "medicul si pacientul" sa speram ca nu vom afla adevarul la "autopsie" pana atunci toate bune! Pt. Trope_doi.
Stiu ca nu am comis nici o fapta penala pt. ca nu am facut nimic de acest gen dar ce facem cu Dracii din fundul unora care nu stiu pe lume decat sa faca rau si sa insceneze tot felul de... Va multumesc mult pt. incurajari si vorbr bune se pare ca totusi Romania mai are o sansa !Mai exista inca OAMENI in aceasta tara !Inca odata multumiri si sa auzim de bine! Pt.adymaurul.
:offtopic: Doamna, ati mai fost avertizata pentru postari succesive. Este ultima oara cand va atrag atentia. O sa primiti avertisment.
Cred ca iar nu ati inteles ceva din cele expuse Trope_doi a citit si cele postate de mine cu ceva timp in urma si a inteles totul f. bine oricum ar fi sa fiti sigur ca nu sunt singura pe lume,iar in ceea ce-l priveste pe Dr. Oprescu are dansul mult prea multe pe cap pt. a mai veni si eu cu nimicuri de acest gen,in general imi place sa ma descurc pe cat posibil singura iar daca nu se poate atunci ... apelam! DR. O va afla la timpul potrivit tot ceea ce se intampla daca nu cunva a si aflat( dar nu de la mine)pt. ca se pare ca s-au linistit apele in privinta mea acum sunt alte persoane in colimator.Acest mesaj este pt. Blasim.
Scuzele de riguare sunt cam nouta in ceea ce priveste calculatorul!Nu se mai intampla am prins "smecheria"!Promit!
Pt.av.lasco :nu mi-am dat acordul in scris iar despre spionaj de nu stiu care... lucrez intr-un spital ce naiba spionaj poate exista intr-un spital... Va multumesc pt. ca intotdeauna ati avut un cuvant bun de incurajare pt. mine de cand m-am confruntat cu unele probleme si am inceput sa scriu pe acest forum sper ca totul sa se termine odata si sa-mi intru intr-o viata normala la serviciu (cum a fost pana acum un an).
PS raspunsul de mai sus este pt. Blasim.
Imi cer scuze pt. interpretarile gresite uneori uitam sa citim printre randuri sau sa ne punem in locul celui care vrea sa ne ajute(incercand sa gandim si din pct. de vedere al celui neimplicat) si ca orice om facem mici greseli. Va multumesc mult pt. sfaturi acum am inteles ce doreati sa-mi comunicati daca va fi cazul am sa tin cont de ele dar eu cred ca totul va fi aranjat de acea Forta Divina care ne conduce pe toti cei cu freica de Dumnezeu si numai de Dumnezeu.Inca odata scuze si multumiri!
deranjeaza,dar consider ca este mult prea tarziu sa ma abat de la principiile mele numai pt. a fi pe plac anumitor "personalitati".Cu speranta ca v-am satisfacut curiozitatea am sa -mi iau "la revedere" si sa stiti ca nu m-a lasat rece mesajul dvs. ba chiar mi-a placut abordarea sincera daca mai aveti nelamuriri cu drag... dar as prefera pe privat.
Datorez anumite raspunsuri celor ce mi-au scris inaintea dumneavoastra,dar cu scuzele de rigoare pt. dansii... am sa va raspunddeci: pe data de 10.10.2008 m-am trezit la serviciu cu doi domni politisti care mi-au inmanat o citatie fara a mi se aduce la cunostinta ce si cum... ulterior m-am prezentat la circa 17 de politie unde am aflat ca sunt invinuita de amenintari vis a vis de cele doua doamne atunci am fost deacord cu cele mentionate de dvs.test poligraf,analiza grafologica si amprentare; de atunci parca totul a murit eu nu am mai primit absolut nici o instiiintare despre demersul acelei anchete,iar mai nou m-am trezit cu aceasta inscenare cu reportofonul. "De ce o asemenea complicatie?" personal cred ca unele persoane sunt nascute in slujba Diavolului si diabolismul uneori nu are margini.Profesional nu au ce sa-mi insceneze deoarece sunt una dintre acele persoane care isi fac meseria din devotament si dragoste pt. profesie (as putea spune ca sunt de moda veche) sa nu credeti ca nu au incercat si pe parte profesionala dar... si-au dat cu stangu'-n dreptu'. Si in final pentru a va satisface indiscretia... nu detin absolut nici un post sau functie in Municipal sunt o simpla asistenta de anestezie dar incomodez pt. ca intotdeauna am spus omului ce am avut de spus in fata si nu pe la colturi iar adevarul pt. incomtenti poate fi confundat de multe ori cu invidie sau dusmanie... cel putin asta cred.Stiu ca-n timpurile actuale a fi sincer, corect si a avea "sange in instalatii"(c-a sa-l citez pe Dr. Oprescu)
Nu-mi pasa de ceea ce crede Blasim probabil s-a apucat sa scrie un raspuns fara a intelege mesajul sau vorba dv. ii considera pe toti vinovati.Nu stiu de catre cine am fost amprentata nu s-au prezentat nu am fost intrebata de acele persoane daca sunt deacord cu amprentarea am fost intrebata doar de catre seful administrativ daca am ceva impotriva nefiind vinovata am spus ca nu seful administrativ s-a purtat foarte frumos cu mine cred ca si-a dat si el seama ca totul este o cacialma ordinara dar cum si el este om raspunde in fata altor sefi.Doar traim in Romania...