avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate Zgura

Activitate Zgura

De cadastru ne-am ocupat noi si l-am facut conform actelor. Doar ca vom vedea la judecata cum vom intra in posesia diferentei de teren.
Va multumesc mult de tot pentru raspunsuri.
O zi buna!
Asta ar fi urmatorul pas, dar l am tot amanat din cauza costurilor foarte mari. Pe cale amiabila nu este de acord coproprietarul, ptr ca sunt diferente la teren, adica ar trebui sa-mi dea teren, lucru cu care, normal ca nu este de acord.
Ca sa va faceti o idee, terenul are in total 326 mp. Eu am contract de vanzare-cumparare pe 163 mp, dar in realitate avem 126 mp, conform cadastrului, facut acum 2 ani. Coproprietarul ar fi de acord cu iesirea din indiviziune, dar cu terenul asa cum este acum, adica 200 mp el, 126 mp eu. Nici mie nu-mi convine sa-i fac cadou terenul care imi apartine cu acte.

Va multumesc pentru raspuns.
Avem o casa in indiviziune. Relatiile cu coproprietarul sunt tensionate. Utilitatile sunt la comun, mai putin gazele. Cand m-am racordat la reteaua de gaze, coprorietarul nu a vrut ptr ca nu avea bani. M-am rugat de el sa-mi dea semnatura, sa-mi pun gaze singur. Casuta nu este pe hotar, ci in partea opusa. Dupa 15 ani, s-a razgandit si vrea gaze, imi solicita acordul, dar eu nu sunt de acord sa-l las sa se lege de bransamentul meu. Am intrebat la Engie si nu ii pot face bransament separat, ptr ca, casa este in indiviziune, iar la aceeasi adresa nu se face decat un bransament. Mi-a spus ca ma da in judecata, ca sa obtina acordul meu. Eu nu sunt de acord, ptr ca avem destule dicutii de la celelalte utilitati (apa, canalizare, curent electric). Intrebarea este daca instanta ma poate obliga sa-i dau acordul sa-si puna gaze din bransamentul meu.