avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate Luca1986

Activitate Luca1986

Mașina am cumparato eu din Germania!
Doar că am ceva datorii la stat și nu știu dacă pot să o înmatriculez!

adriandimitriu a scris:

Aveți nevoie de fiscalul de la vânzător. Dacă aveți datorii la stat trebuie mai întâi să le achitați

Bună ziua!
Mă poate lămuri cineva, dacă am nevoie de certificat fiscal pentru înmatriculare auto.
Țin să precizez că la mașină i-am scos numere provizorii pe 90 de zile și au expirat.
Și dacă voi avea nevoie de fiscal, pot să îl scot și să înmatriculezi mașina, chiar dacă am datorii la stat?
Mulțumesc pentru răspuns!

Livius Laslau a scris:

Buna ziua,
Daca sunteți persoana fizica și dețineți factura și certificat de garanție de la vânzătorul motorului, iar defecțiunea este constatată printr-o notă tehnica emisă de către unitatea service care a montat motorul, vânzătorul este obligat, pe lângă înlocuirea motorului sau returnarea sumei, sa va plătească și manopera aferentă (OUG 140/2021 art. 12, alin. (4). Obligația dvs este de a returna motorul.
Succes și numai de bine!

Bună ziua! Am achiziționat un motor second-hand cu garanție din dezmembrări, dar motorul este defect. Eu trebuie să suporte încă odată manopera de demontare/montare.
Cei de la dezmembrări au spus că îmi dau banii înapoi pentru motor dar nu pot să suporte manopera?
Vă rog să mă îndrumați ce ar trebui să fac in acest caz!