avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate Nickyuli

Activitate Nickyuli

18 luni au zis cei de la posta.nu înțelegeam de ce. Trebuie făcută alta. VA MULȚUMESC .
Asa scrie ,,valabil pina la revocarea sa"
Avocatul sau Contabilul ? Cine ma poate lamuri ???Administratorul asociației de proprietari cind a întrat pe funcție plăteam intretinerea în urma cu 2 luni.exemplu....în decembrie plăteam pe octombrie. Astăzi după anii.am ajuns sa plătim în luna Mai a ,anului 2024 intretinerea pe luna decembrie 2023. Cei mai mulți locatari si-au plătit intretinerea la zi adică cum a fost afișată. In ficare luna.Nu avem mari restanțieri. AM PLATIT IN FIECARE LUNA SI TOTUSI SUNTEM IN URMA CU 5 LUNI FATA DE 2 CUM A FOST CU ADMINISTRATURUL VECHI.. UNDE SUNT BANII PE 3 LUNI ??? OAMENI AU PLATIT IN FIECARE LUNA ???
Bună seara.. este vorba despre o procura speciala. Pentru ridicarea drepturilor bănești cu titlul de pensie.incheiata în anul 2022 luna iulie ziua 08.,,Prezentul mandat este gratuit, netransferabil și valabil pina la revocarea sa....Scrie pe ea....Întrebarea este pina la ce data este valabila ?pe alte procurorii pentru același lucru aveau o data fixa.
Bună seara.azi 23.01 .2024 la avizierul asociației este afișată intretinerea pentru luna septembrie 2023.este normal ? ? ?Blocurile din apropiere plătesc pe decembrie,noiembrie. Administratorul zice ca asa iau venit facturile. Eu nu cred....Voi pe ce luna plătiți intretinerea în luna ianuarie ?
Mulțumesc
Salut. Sunt Nicu este vorba despre mama mea care are adresa din buletin în buc.primeste pensia în buc. Dar locuiește la țară.unde consuma curent, lemne de foc,butelie. Nu are contract pentru electricitate pe numele ei ,.sunt pe numele meu și în buc.si la țară.CUM POATE beneficia de acest card de energie ? Pe care la primit.