avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Activitate AlexS19

Activitate AlexS19

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
In prima faza as discuta cu dumnealui/dumneaei si, daca nu doreste sa faca modificarile neceasare, conform realitatii, faceti plangere la casa de sanatate.

Multumesc! Fostul medic de familie, cel care a pus acele diagnostice gresite a plecat din tara, iar eu am fost preluata de alt medic, iar acesta mi-a spus ca nu poate modifica nimic in fisa medicala.

Eu ma tem de posibile repercusiuni legale, pentru ca acele sarcini confirmate din fisa nu au existat vreodata. Si nu stiu pe viitor daca ma va intreba vreo autoritate unde sunt acei copii.
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat/parere. Am cerut fisa medicala de la doctorul de familie pentru a ma muta la alt medic de familie, deoarece mi-am schimbat resedinta. Am constatat cu stupoare ca in fisa medicala apar diagnostice pe care eu nu le-am avut niciodata (ex: 3 sarcini confirmate in ani consecutivi-eu nu am ramas insarcinata niciodata pana acum; precum si boli ce apar de obicei la persoane in varsta, nicidecum la persoane de 22-24 ani cat aveam eu atunci). De asemenea, apar vizite la medicul de familie in perioada cand eu eram plecata din tara. Ce ar trebui sa fac? Sa anunt Casa de Asigurari de Sanatate? Sa merg la Politie?
Va multumesc!