avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate EDobre

Activitate EDobre

Va multumesc inca o data, raspunsul Dv. ma ajuta mult! Va doresc o zi buna!
Va multumesc pentru raspuns. Da, am inchis caloriferele. Energia termica se calculeaza dupa intregul consum al blocului, impartit la suprafata (mp) apartamentului, indiferent daca consum sau nu. La bloc inca nu s-au pus repartitoare de citire individuala a consumului.
Buna ziua,
am 82 de ani si o pensie de 1700 lei. Pentru ca nu ma mai pot deplasa si sunt bolnava, locuiesc la fiica mea in Bucuresti, sectorul 5. Nu mi-am anuntat domiciliul la adresa fiicei mele. Domiciliul meu este in sectorul 6. Acolo m-am scos de la consumul intretinerii pentru perioada cat nu locuiesc in locuinta proprietate personala. Din pacate caldura nu se calculeaza dupa consumul individual ci la comun si incepand din ianuarie acest an s-au emis sume imense la intretinere, pe care nu mi le pot permite. Am primit cardul de energie dar administratia blocului unde am domiciliul (sector 6) refuza sa-mi dea certificatul de validare a datoriilor pe motiv ca nu locuiesc acolo. Fiica mea are familie si cheltuieli proprii de intretinere si nu ma poate ajuta.
Va rog sa-mi dati un sfat, cui ma pot adresa pentru a putea utiliza cardul?
Va multumesc anticipat.