avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Activitate mariaz1965

Activitate mariaz1965

Buna ziua,
Sunt pensionata partial anticipat,iar angajatorul doreste sa incheie un contract de colaborare cu mine , ca PFA, pentru consultanta tehnica si dezvoltare de produse noi. Mentionez ca nu doresc sa-mi fie suspendata pensia si va rog sa-mi spuneti daca pot colabora, in acest caz sub forma de PFA, cum trebuie sa arate acest contract de prestari servicii astfel incat sa nu fie considerata o activitate cu caracter dependent? Mentionez ca eu voi aveam proriul meu program, lucrez de acasa si voi face cateva vizite lunare la sediul societatii.Plata va fi lunara Exista un plafon maxim anual pentru acesta suma pe care nu trebuie sa-l depasesc ?Multumesc fumos!
Multumesc,
Mai am o intrebare: angajatorul,in baza acestor activitati ocaxionale,imi poate face plati lunare? Exista limite pentru nivelul acestor sume?
Ca sa inchei contract de prestari servicii ,trebuie sa am PFA ,PFI, sau se poate si pe persoana fizica?Imi cer scuze dar nu ma pricep la aceste lucruri!
Multumesc frumos, da angajatorul doreste sa vin periodic pentru verificarea unor procese si poate sa ajut echipa de dezvoltare a unor produse noi!
Cu respect!
Buna ziua,
In curand o sa ma pensionez anticipat partial si angajatorul doreste sa-l mai ajut o perioada de timp sub forma de consultanta tehnica pentru procesle tehnologice. intrebarea mea este aceea cum as putea sa mai colaborez cu acest angajator , cum ma poate plati, astfel incat sa nu incal legea?As aprecia daca mi-ati explica aceste modalitati.
Multumesc
Maria Zamfirescu