avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Activitate klara1234

Activitate klara1234

Buna ziua. Am si EU o intrebare pentru anul 2023 sa situ cum Mai e legea pensiilor pe Caz de boala sau indemnizatie pentru handicap. Am 33 de Ani impliniti in ianuarie 2023 nu Asta conteaza. De cand am terminat liceul in 2008 sufar de boli destul de grave dar considerate culmea "inofensive" de sistem. Am invatat foarte mult Pana m am imbolnavit grav. Mostenesc pe linie paterna schizofrenie, am pe linie materna hipotiroida cronica autoimunitara hashimoto, miopie Forte cu dezvoltare oculara pe 2 directii - alungirea oculara inainte inapoi si stanga dreapta, bine CA s a stabilizat la minus 6.75 destul de mare totusi, am avut tensiunea oculara aproape de orbire multi Ani dar a redevenit dupa multe si chinuitoare tratamente normala. Am terminat greu literele aproape moarta profil Romana Engleza in 2013 am facut masterul pe literatura Engleza in perioada 2013 2015. Nu m am putut angaja CA eram in stare aproape comatoasa, mergeam CA Un zombie pe strada. Abia la 32 de Ani dupa multe lupte MI am revenit. Multe medicatii psihiatrice MI au facug rau, in final m am stabilizat pe ability in medicament nou Mai uman pentru care IAU reteta lunar. N am fost internata nici odata la psihiatrie, imi facea Mai mult rau decat bine. Muream acolo cu zile. Din 2013 am inceput cu ajutorul unor oameni minunati parintii Mei care s au gandit vesnic la, mine sa cotizez la casa de pensii realizand contract cu cnpp pe cotizatie salariul minim. Am adunat 9 Ani impliniti, momentan sunt pe AL zecelea. Fiindca a trecut timpul de pomana, nu am experienta, nu am perspective cu Romana Engleza si MI am revenit foarte tarziu pentru a Mai realiza ceva in viata MA gandesc sa obtin o pensionare pe Caz de handicap boala astfel incat sa nu Mai fie nevoie de revizuiri sau verificari. Am indurat destule umilinte si imi ajunge. Statul m a jefuit intr Un mod destul de Las de sanatate si multe alte drepturi platite de parintii Mei inclusiv amarata de facultate cu taxa. Bine CA o am si pe a ceea. EU m am gandit intai sa ating pragul minim de Ani de 15 CA Asa at fi bine sa nu existe neclaritati dupa aceea sa obtin pensie de invaliditate AR fi bine gradul 2 dar MA multumesc si cu 3 (fara nici o revizuire medicala ulterioara. Am si in Caz Mai special, n am voie sa stau internata prin spitale in nici in Caz Cele de psihiatrie, doar sunt inregistrata la medic si IAU reteta, problema cu boala tiroidiana Nu se pune la boli grave desi am fost in stare semi comatoasa am suferit ca o complicatie si cu endometrioza uterina severa IAU anticonceptionale, miopia nu este considerata grava la minus 6.75 desi am avut tensiunea oculara la limita Era 20 aproape de glaucom si orbire si MI am revenit tarziu). Sunt extrem de nedreptatita mereu de soarta. As avea nevoie de o pensionare fara revizuire CA sa capat vechime in munca sa Nu I Mai storc pe parintii Mei de bani desi ei si AR da si sufletul pentru mine. Asta dupa minim 15 Ani de cotizatie adica cam din 2028 2029 Pana la varsta de pensionare anticipat a cu penalizare 5 Ani pe care mi I AR da inapoi cand as a tinge varsta de pensionare completa. EU chiar n am voie sa MA angajez desi MI am revenit. Toti ma Arata cu degetul pe strada si m am saturat. Trebuie sa am toti anii de pensie completi CA sa am o pensie buna de calitate CA nu stiu ce ma asteapta la batranete. Multumesc din suflet anticipat indiferent ce raspuns as primi. Nu sunt lenesa pur si simplu situatia este de Asa Natura CA nu se poate Mai mult. Nu stiu nici cat Mai traiesc ai Mei. Ei ar vrea sa MA vada cu Un venit stabil in mana nu de azi pe Maine cu revizuire medicala si numai prin pensionare se poate. Sunt nascuta in ianuarie 1990 nu stiu cat conteaza Asta la legile actuale. Multumesc inca o data pentru efortul de a citi ce am scris doar pentru CA imi ascultati necazurile.