avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate larisa.coman99

Activitate larisa.coman99

@CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT

Asta este singura problema mai ales ca este alăptat la sân exclusiv ! Greșeală mea ca l am băgat pe el in creștere copil ,dar am fost certați cu câteva sap înainte sa nasc și m a amenințat ca se omoară ,ba chiar cu pușca de la munca și mi a fost frica ca va face asta și mila ,plus ca țin la el ,dar nu merita bebelușul meu sa vadă și sa crească in acest mediu plin de scandaluri și amenințări ! Eu am fost bătută de el când eram însărcinată și a avut dosar penal ! Chiar o sa încerc sa iau cea mai buna decizie pentru cel mic ! Mulțumesc
Buna! Apelez la accesul online pentru aceasta problema ,momentan ! Trăiesc in concubinaj cu prietenul ,avem un bebel de doar 6 luni și nu ne mai înțelegem deloc! Este violent ,vorbește foarte urat,amenințări cu moartea și scandaluri in casa din cauza păcănelelor ,au fost și câte 5 zile când trecea pe lângă Bebeluș și nu l bagă in seama ,dar dacă i am vb frumos și i am transmis ca vreau sa plec și logic ca bebelușul vine cu mine m a amenințat cu moartea! El este in creștere copil ,iar eu nu am nici un venit! El bagă la păcănele și salariu și alocația copilului! De 6 luni doar de doua ori am avut parte de alocație pentru a cumpara cele necesare bebelușului! Cum procedez ca sa pot pleca de aici și bebelușul sa rămână la mine ,pentru ca lângă tata nu are nicio șansa de supraviețuire ?