avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters68188

Activitate ContSters68188

Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati !
Pai odata cand mau chemat sa dau declaratii a trebuit sa lipsesc de la scoala ....si mi-au dat un fel de scutire si la sfarsit scria "Martorul a fost audiat intre orele "08-12".Nu stiu ce sa mai cred ....ori sunt martor ori complice #-o:sorry::sorry:
Mentionez ca am fost de 4 ori la politie ca sa dau declaratii si de atunci nu mai stiu nimic de ce sa intamplat....dar pe perioada vacantei de vara au venit la mine la scoala (la director) 1 procuror si un politist ca sa se uite in catalog si sa vorbeasca cu diriginta mea ....totul este asa de incurcat incat nu mai stiu ce sa mai cred !
Va multumesc mult de tot pentru raspuns !
Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati !
Daca asi angaja eu un avocat .....credeti ca asi putea sa scap fara puscarie ??
#-o
Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati !
Din martie nu mi-au mai luat nici o declaratia dar am afltat ca dosaru sa mutat la judecatorie .....si nimeni nu ma contactat de 8 luni ...ce se intampla ? cat o sa mai dureze pana o sa inceapa procesul?#-o#-o:O
Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati !
Eu am mai vorbit cu un avocat care mia zis ca nu au procedat cei de la politie cum trebuie intrucat sunt minor si mi-au luat declaratii fara parintii si fara un aparator .....
Răspuns la discuția Va rog sa ma ajutati !
Deci pot sa fac chiar si puscarie ?????#-o#-o#-o:O:O
Acum 8 luni am fost implicat in 3 spargeri auto ....fiid doar prezent deoarece cel care le sparge era cel mai bun prieten al meu ...sunt minor ....acum am 17 ani dar atunci aveam 16 ani si 4 luni.Sunt acuzat de complicitate la furt si sunt bagat si ca martor deoarece prietenu asta al meu mai era implicat cu inca 6 persoane in alte spargeri ...Sa va spun cum a inceput totul ...."Prietenu " meu avea o datorie de 3 mil 800 la mine si tocmai se bagase cu ceilalti indivizi in spargeri auto....neavand bani mia dat bunuri furate in valoare de 4 mil si eu leam postat pe internet unde am vandut 1 si , inca un bun furat i lam vandut unui tovaras si 2 i le-am inapoiat.
Dosaru sa mutat la judecatorie dar pana acum nu ma contactat nimeni ....La ce pedeapsa sa ma astept si exista vreo sansa sa nu afle parintii mei?
Mentionez ca nu am avut niciodata porbleme cu politia....nici macar o amenda...si am colaborat cu politia dar acestia mau pus sa declar lucruri care nu le stiam !
VA ROG SA IMI RASPUNDETI SI MIE !
VA MULTUMESC ANTICIPAT !