ea are 16ani..io am 19...ideea cu copilu ar fi buna...dar nu credeti ca este ceva kam moolt?un angajament pa care ni lam lua fara sa fim siguri ca putem?ms oricum pentru sfaturi;)
deci sa va fac sa intelegeti...problema nu este ka vor sa ia sau nu copilul altuia de crescut..findca sunt pe piciorele mele,numai depind de parinti..problema e ka nu are rost nici cum spun alti sa facuun copil..pentru asta trebuie sa ai situatia si sa fi pregatit din toate pctele de vedere..problema este k noi nu putem fi impreuna pentru k io am nijte studii de terminat aici si un loc de munca..mie imi este foarte greu sa plec in romania unde nu o sa am nimic..pe kand dak o aduc pe ea aici este f simplu,are cine sa o intretina....da aici intervin parinti ei,si noua lege kare nu imi mai permite sa ma insor cu ea!
problema e ka dupa noua lege nu am cum sa ma casatoresc cu ea..dar o pot luat doar pentru o saptamana si dupaia sa nu se mai intoarca..asta vrea ea de fapt..si in cazul asta ce complicatii pot aparea cu parinti ei?
am si io o intrebare...cn stie..dak prietena mea este minora..si vreau sa o iau q mn definitiv in grecia...ce imi pot face parinti in kazu asta?nu mie teama sa o iau de nevasta dak e ceva...rsp