avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Michaela 65

Activitate Michaela 65

Va multumesc mult, mi-ati dat o idee foarte buna. Nu as fi avut de unde sa stiu acest lucru,
Va multumesc pentru interventie dar totusi nu mi-ati raspuns la intrebarea pusa de mine. Coproprietarul meu poate dona sau vinde partea lui cota mostenita , noi , aflandu-ne in plin proces juridic a iesrii din indivizune. Da sau nu?
Mentionez ca avocatul meu a platit deja taxa fiscala anuala pe apartament in numele meu, se poate ca el a si notificat litigiul la Cartea funciara.
Inca nu, Procesul este inca in faza initiala, in forma preliminariilor obligatorii,( apartamentul este fara datorii fiscale, se stabileste valoarea apartamentului prin expertiza tehnica, se emit cheltuielile de proces si eliberarea timbrului juridic necesar.
Dar noi santem in plin proces juridic de iesire din indiviziune deschis de avocatul meu care ma reprezinta.
Sant coproprietar 50 % cu sora mea, 50% la apartamentul mostenit de la parinti. Sora mea poate instraina ( donatie) cota ei parte acum cand ne aflam in proces in instanta pentru iesire din indiviziune deschis de mine?
Buna ziua, eu si sora mea, sintem coproprietare in parti egale al apartamentul mostenit dupa decesul mamei noastre. Amindoua platim cheltuielile de intretinere al aprtamentului, desi nici una din noi nu locuieste acolo. Noi dorim ca fiecare dintre noi sa primeasca o socoteala scrisa a sumei respective pentru a avea o dovada a platii respective si ca afost in mod egal platit si la timp platit. Unde putem solicita acest lucru? La asociatia de locatari? Va multumesc mult.