avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina.A.

Activitate Cristina.A.

Va mulțumesc tare mult pt răspuns. As dori sa știu dacă ma ajuta, facturi, chitanțe, pe numele meu. Dacă meseriașii aduși și plătitibde mine, fără contract, la negru, cum se zice, se iau în considerare? Casa este neterminata, acte nefinalizate, figuram ambii doar pe teren. Terenul și construcția la roșu se afla în Giurgiu. Și de ce as putea sa obțin ordin de restricție și evacuare doar pe 6luni? Menționez ca actualul domiciliu este casa mea, moștenită în București. Nu pot sa l dau afara definitiv? Va mulțumesc anticipat. Cu stima. C. A.

Bună ziua! Doresc sa divorțez de soț, comportamentul sau fiind instabil și agresiv verbal, atât cu mine, fiul din prima căsătorie în vârstă de 17 ani, cât și cu fiul de 3 ani rezultat din căsătoria cu el.
Deținem împreună un pământ pe care este o casa construita, dar neterminata și nici actele ei finalizate. Doua autoturisme și casa mea moștenită de la părinți în urma decesului lor.
De menționat este ca nu a contribuit mai cu nimic,doar ca a stat acasa cu cel mic. Cum procedez? Nu a venit în căsnicie decât cu hainele de pe el. Nu consider ca merita sa mi împart munca cu el. Ce ma sfătuiți? Ideea de divorț nu i convine, pt ca nu am terminat casa, pe care el o considera a lui. Eu nu mai vreau sa investesc acolo de vreun an, pt ca am realizat care ii sunt planurile. Si tot se degradează relația pe baza acestor situații legate de bunuri. Care ar fii ordinea procedurilor pe care ar trebui sa le urmez? Mulțumesc. Cu stimă. C. A.
Revin sa argumentez și faptul ca și înainte și după nașterea celui mic am fost agresata și fizic, ma scăpat fiul și fratele meu cel mare ultima data..