Bună ziua,
Copilul meu de 12 ani elev la o școală din București a fost urmărit după ce a fost amenințat în prealabil de niste elevi de etnie. Aceștia după ce au planificat (5 la număr din clase diferite) l au urmărit pălmuit filmat și amenințat ca dacă ne spune noua părinților o sa o pățească și mai rau(băiatul meu este mai timid). Școala a spus ca nu are ce face deoarece s a întâmplat afara. Când le am spus sa facă ptr amenințările din incinta și sa verifice camerele au început sa se bâlbâie și sa minta ca nu reușesc sa vadă. Anumiți profesori solidari cu ce i s a întâmplat băiatului ne au spus ca nu funcționează. Băiatul meu de când s a întâmplat refuza sa se mai ducă la școală (copil cu bursa). Încercăm să l mutăm. Au existat alți copii care au văzut scena dar sunt doar colegi de aceiași vârstă.Doi dintre ei au recunoscut online și am făcut capturi de ecran deoarece ei negau. Ce pot face eu pentru ca al meu sa vadă ca nu scapă nepedepsiți și ptr ca alții sa nu pățească la fel? Toți cei 5 au terorizat și alți copii cu bătăi cerut de bani etc dar nu au ajuns pana la urmăriri ca la băiatul meu. Mama unuia lucrează ca femeie de servici în școala și i permitea accesul acestuia în afara orelor de curs. Mulțumesc