avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate Goguletu

Activitate Goguletu

A fost de folos. Mulțumim
Bună seara. Mă interesează dacă există vreun site unde pot afla detalii despre dosare in instanță din Germania. Mulțumesc
Bună seara. Anul trecut am înființat un SRL . Nu am avut nicio activitate. Am primit de la ANAF o înștiințare prin care mi sa comunicat că am fost declarat inactiv. Mai este nevoie să fac procedurile de lichidare a firmei? Ce obligații mai am ? Mulțumesc
Puteți face dvs acest studiu de caz? Care ar fi costurile? Mulțumesc

Goguletu a scris:

Bună. Am o cunoștință care în anul 2012 a fost arestat pentru vătămare corporală și tâlhărie. Persoana vătămată și a retras plângerea, el gasindu-și telefonul la locul unde a avut loc încăierarea între cei doi. Inculpatul a fost eliberat. In 2016 a fost condamnat la 4 ani jumate pentru tâlharie, in urma altercației din 2012.
Săptămâna trecută a fost arestat. Nu trebuia să se prescrie fapta? Mulțumesc

Bună. Am o cunoștință care în anul 2012 a fost atestat pentru vătămare corporală și tâlhărie. Persoana vătămată și a retras plângerea, el gasindu-și telefonul la locul unde a avut loc încăierarea între cei doi. Inculpatul a fost eliberat. In 2016 a fost condamnat la 4 ani jumate pentru tâlharie. Săptămâna trecută a fost atestat. Nu trebuia să se prescrie fapta? Mulțumesc