In anul 2020 am savarsit fapta de delapidare fiind angajat al unei banci comerciale la acea data in cuantum de 5.000 euro.(avand o dependenta de jocuri de noroc).
Prejudiciul a fost restituit bancii la cateva zile distanta in integralitate.
Dupa a urmat desfacerea contractului de munca, unde mi sa spus sa am grija ce fac pe viitor si ca toate au ramas doar in interiorul bancii.
In 2021 la aproape un an distanta am fost chemat la politie pentru a da o declaratie.( nu mai retin calitatea comunicata la acel moment in dosar).
Acum in 2023 am fost chemat din nou la politie si mi-a fost adus la cunostinta calitatea de suspect pe care o am in acest moment in dosar. (Politistul a spus la telefon ca va intocmi un proces verbal prin care imi este adus la cunostinta si in scris noua calitate in dosar).
In consecinta as avea si eu punctual cateva intrebari:
1.Ce alta declaratie este necesar sa dau la politie? Este necesar sa ma prezint insotit de un avocat?(acest lucru fiind aproape imposibil din punct de vedere financiar).
2.Ce se poate intampla in continuare cu acest dosar?
3. In eventualitatea unei condamnari cu suspendare( sper in cel mai rau caz) acest lucru va fi vizibil pe cazierul meu? Daca da ce perioada.
Va multumesc pentru timpul alocat citirii situatiei mele si eventualelor raspunsuri.
Cu stima un tanar ajuns in prapastie din cauza dependentei la jocuri de noroc.