Am diacutat peoblema cu un avoctat, problema este la parcela din TP care in urma lotizarii s-au impartit cota 1/2. M -i s-a spus ca parcela trebuie inscris in CF pe amandoi proprietari, demers pe care am si facut, pe urma va fi parcelat conform partajului voluntar.
Pentru acest motiv respinge cererea depusa OCPI si cere certificat de mosteniror.
Nu are sens ce cere cadastru din punctul meu de vedere, avand in vedere ca am iesire din indiviziune, si calitate de mostenitor obtinut ulterior prin sentinta.
AVOCATUL m-a indrumat sa depun din nou la OCPI pt cadastrare, si in termen legal o sa depunem contestatii pana ajungem din nou la instanta.
Este o solutie de rezolvare? Nu mai cred din pacate nimic....
romascanu a scris:
Luați legătura cu un avocat din localitatea dvs.
Dacă aveți o hotărâre judecătorească prin care dvs. ați devenit proprietar exclusiv al/asupra unui anume lot (ca efect al partajului) ar trebui să puteți să intabulați lotul dvs. fără să vă țineți de mână cu ...fostul coproprietar (actual vecin) sau moștenitorii lui. Sau poate n-am înțeles eu destul situația de fapt (de aceea e bine să discutați cu un avocat, cu actele pe masă/ecran).